over ons

Welkom op de website van ZO ingericht. Mijn naam is Addie Rozema, interieurontwerper met een passie en voorliefde van mooi design. Of het nu gaat om architectuur, kunst of design, de uitdaging is om creatief iets speciaal over te kunnen brengen waar anderen in geloven. Een gevoel overbrengen van warmte en creativiteit die aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om het ontwerpen van enkel een interieurproduct, de totale inrichting van een woning of het bedenken van een totaal inrichtingsconcept voor de Business to Business branche. ZO ingericht zorgt er altijd voor om een aansluitend en passend ontwerp te bieden die overeenkomt met het gevoel van de opdrachtgever. Samen met ons team van professionals realiseren wij uw compleet project in alle details zoals het in het definitieve ontwerp is voorgesteld.

De werkwijze van ZO ingericht is allereerst goed te luisteren naar onze opdrachtgevers die bij het inrichten soms problemen ervaart, speciale wensen heeft of niet weet met kleur en materialen om te gaan. Dit stelt ons in staat om een zo relevant mogelijk ontwerp te maken en alle verwachtingen te overtreffen. Wij nemen ook altijd de nodige tijd en aandacht om een goed lichtplan uit te werken wat uiteraard onderdeel uitmaakt van het totaalconcept. Hoe ga je met daglicht en kustlicht om… Het totale concept- vloerplan kan dan nog zo geweldig zijn, als het lichtplan niet aansluit met de totaalbeleving valt alles in het niets. Wij werken samen met en aantal lichtspecialisten die ons voorgesteld lichtplan nog eens extra onder de loep nemen en ons hierin adviseren zodat een perfecte lichtbalans ontstaat in het totaalontwerp.

Zo ingericht start met een vrijblijvend kennismaking gesprek bij uw thuis op locatie, bij u op het bedrijf of bij ons in onze studio. Na ons kennismaking gesprek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. En na goedkeuring van de offerte, plannen wij samen met u een vervolgafspraak in waarbij alle wensen etc. van het project nog eens goed door worden besproken. Er worden door ons foto’s genomen van de in te richten locatie. Eventuele aanwezige digitale 2D DWG of pdf tekeningen worden door u aangeleverd zodat er door ons een op schaal gemaakte 3D voorstel kan worden gemaakt. Het hele ontwerpproces zal bestaan uit drie fases te weten; schetsontwerp 3D, voorlopig ontwerp en de definitieve ontwerp.

Mocht u nu ook geïnteresseerd zijn in een creatieve sparring partner als ZO ingericht, stuur ons dan even een mailtje naar addie@zoingericht.nl of neem telefonisch contact met mij op via 06 46647155.